Scegli la Lingua:
Contattateci per telefono:
0746 038 803
0742 083 030
0745 020 287

Assistenza SSM e PSI online

Asistenta On-Line

* aziende partner hanno la priorità

Notizie

NOU! Am deschis un punct de lucru in ROSETTI TOWER, strada Maria Rosetti nr.6, sector 2

In perioada 25-26 octombrie a avut loc la Tulcea - "Saptamana Europeana a Securitatii si Sanatatii in Munca". Firma noastra a fost invitata la eveniment si a fost reprezentata la nivel de conducere.

22.06.2012

Nou! Prezentare video pentru "Dosarul ssm" si "Evaluarea riscurilor de accidentare" in pagina de servicii ssm. Astfel veti sti ce primiti in urma comenzii dumnevoastra on-line.

Profesionalismul si pregatirea personalului PRO CONSULTING va garanteaza cel mai complet pachet de documentatie ssm. Acest lucru este confirmat de cele peste 170 de contracte in derulare.

Va intocmim documentatia de securitate si sanatate in munca in 24 de ore tinand cont de caracteristicile firmei dumneavoastra si o transmitem oriunde in tara in format scris. Acum la preturi imbatabile. Vizitati pagina de servicii sau cereti informatii on-line.

Asistentul ssm on-line va raspunde la orice intrebare legata de ssm chiar daca inca nu aveti un contract de asistenta on-line . Adreseaza intrebarea ta.

In luna aprilie se pot obtine discount-uri, fata de preturile afisate, pentru pachete de servicii (dosar ssm+evaluare de risc, dosar ssm+ dosar psi) Evaluare de risc 3+1 gratis. Contactati asistentul on-line pentru detalii suplimentare.

21-03-2012

Urgentele dumneavoastra sunt prioritatile noastre. Acestea nu vor fi taxate suplimentar. Verificati preturile in pagina de servicii sau cereti informatii asistentului on-line.

14-03-2012

Realizam lucrarea de "Evaluare a riscurilor" pentru preturi incepand cu 200 lei pe meserie. In luna martie va oferim gratuit "Planul de prevenire si protectie". Cereti informatii asistentului online sau vizitati pagina de servicii.

06-03-2012

Contractul de asistenta online este solutia pentru firmele mici si mijlocii. Pentru preturi incepand cu 50 lei/luna aveti la dispozitie permanent un asistent gata sa va raspunda la intrebari. In baza contractului de asistenta va actualizam documentatia de securitate si sanatate in munca si o transmitem oriunde in tara.

  Campagna Servizi SSM Servizi PSI Partners Photo Gallery Legislazione Feedback Contatto